Visie

visiegroot

We onderscheiden ons doordat we de focus leggen op het leveren van kwaliteit en continuïteit. Daarnaast houden we van duidelijke afspraken, op alle niveaus.

Topkwaliteit

Het leveren van kwaliteit is onze topprioriteit. Om dit te realiseren werken we met goed opgeleide medewerkers. Bovendien schrikken we er niet voor terug om het resultaat van onze werkzaamheden, procedures enz met een kritische blik te bekijken. Hiervoor ontwikkelden we een eigen kwaliteitsmeetsysteem met maar liefst 144 controlepunten.

Continuïteit

Opdrachtgevers wensen betrouwbare en gemotiveerde schoonmakers waarbij het personeelsverloop tot een minimum beperkt wordt. Vandaar dat het sociale beleid een prominente plaats heeft in onze organisatie. We werken met eigen, vaste medewerkers en zorgen ervoor dat ze een degelijke opleiding, een eerlijke verloning en eigen verantwoordelijkheden krijgen.

Transparantie

Om een perfecte dienstverlening te garanderen, is gestructureerd en open communiceren een must. We hanteren vaste procedures, zoals standaardisatie, en moedigen onze opdrachtgevers en medewerkers aan om mee te denken over hoe we onze services verder kunnen verbeteren en/of uitbreiden zodat wij onze opdrachtgevers totaal kunnen ontzorgen.

Naar Boven