Sense Cleaning doet een duootje!

Sense Cleaning doet een duootje!

Op 24 maart 2016 doen de medewerkers van Sense Cleaning een duootje.
Die dag is het namelijk DUOday, een initiatief waarbij werkzoekenden met een arbeidsbeperking de kans krijgen om hun talenten te tonen.

Het personeelsbeleid van Sense Cleaning kent u intussen al: we doen er namelijk alles aan om onze medewerkers te motiveren! Iedereen krijgt een professionele opleiding, een eerlijke verloning en heeft de vrijheid om zelfstandig te werken.

Maar helaas krijgen niet alle werkzoekenden dezelfde mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Dit is onder andere het geval voor personen met een arbeidsbeperking. Omdat we bij Sense Cleaning ervan overtuigd zijn dat iedereen een kans verdient, nemen we op 24 maart deel aan DUOday.

duoday_websiteDUOday is een DOEdag voor werkzoekenden die omwille van een handicap of ziekte moeilijk de weg vinden naar een job. Door op verschillende locaties een duootje te doen met onze medewerkers kunnen ze werkervaring opdoen en kennismaken met de werkvloer.

Wij maken kennis met de vaardigheden, de inzet en de mogelijkheden van werkzoekenden met een arbeidsbeperking. En, de werkzoekende krijgt de kans om zijn talenten te tonen en zijn beeld van een bepaalde job te toetsen aan de realiteit. Da’s een win voor iedereen!

 

Meer informatie over DUOday

Bedrijven die interesse hebben om deel te nemen aan DUOday kunnen zich hier inschrijven.

Naar Boven