Over ons

over ons

Sense Cleaning & Services: de standaard voor schoonmaakbedrijven in België.

 

Meer dan 10 jaar ervaring!

Onze directie, en heeft meer dan 10 jaar internationale ervaring in de hotelschoonmaak en facilitaire dienstverlening. Dankzij hun expertise is Sense Cleaning & Services erin geslaagd om een van de meest toonaangevende bedrijven van België binnen de hotelschoonmaak te worden.

 

Een breed pakket van schoonmaakwerkzaamheden en aanverwante diensten.

Naast het reinigen van hotelkamers, algemene ruimten en het restaurant, bieden we heel wat aanvullende diensten. Zowel het verzorgen van de minibar, het linnen, de afwas in de keuken, vloerreiniging, tapijtreiniging, dieptereiniging van het sanitair en keukens, opleverschoonmaak bij verbouwing of renovatie … behoren tot onze service. Lees meer over onze diensten.

 

Tevreden opdrachtgevers en gelukkige gasten zijn voor ons essentieel.

Het leveren en waarborgen van kwaliteit is onze topprioriteit. Om dit te realiseren werken we niet alleen met eigen, gemotiveerde medewerkers maar zijn we ook kritisch voor onszelf. Onze kwaliteitsadviseur controleert zorgvuldig het werk en zorgt er eveneens voor dat er constant met een frisse blik naar onze producten en dienstverlening gekeken wordt. Lees meer over ons kwaliteitscontrole.

 

Landelijke dekking in België.

Vanuit ons hoofdkantoor in Tremelo sturen we verschillende regio’s aan. Deze regio’s zijn opgedeeld in deelgebieden waardoor in elk deel van België een goede organisatie klaarstaat voor het leveren van een optimale dienstverlening.

 

Goed opgeleide en eigen medewerkers.

Schoonmaken is mensenwerk. We vinden het dan ook erg belangrijk om al onze medewerkers te begeleiden en te voorzien van degelijke technische en vormende opleidingen. Onze medewerkers staan garant voor continuïteit en de hoge kwaliteit die wij en u stellen aan uw hotelkamers, appartementen en kantoorgebouwen.

 

Naar Boven