Kantoorschoonmaak

h

Een schone werkomgeving draagt bij tot een prettige werksfeer en leidt tot een verhoogde productiviteit.

We nemen het beste vanuit onze ruime ervaring in hotelschoonmaak mee en passen dit toe bij kantoorschoonmaak. En om u nog beter van dienst te zijn, hebben we deze expertise gebundeld in Sense Facility, een tak binnen onze onderneming die zich exclusief toespitst op kantoorschoonmaak.

De medewerkers van Sense Facility staan zowel overdag als tijdens de avonduren paraat om uw kantoorgebouw met de nodige zorg te onderhouden.

Een kantoorlocatie bevat veelal vertrouwelijke informatie, iets waar we bij Sense Facility zorgvuldig mee omgaan. Onze betrouwbare schoonmakers hebben allemaal een opleiding genoten en worden onderworpen aan een uitgebreide screening tijdens de selectie. Bovendien scholen we hen doorlopend bij, zodat ze steeds volgens de meest moderne schoonmaaktechnieken werken.

Sense Facility benadert de kantoorschoonmaak vanuit een hospitality gedachte en is hierdoor meer servicegericht dan andere bedrijven.

Na een verkennend gesprek maken wij een offerte op maat, geheel volgens uw wensen. Hierbij voorzien wij u uiteraard van het nodige advies.

Klik hier om de website van Sense Facility te bezoeken.

Naar Boven