Hotelschoonmaak

hotelschoonmaak

žSense Cleaning & Services is marktleider in de schoonmaak en het onderhoud van hotels en appartementsgebouwen.

 

Sense Cleaning & Services is dé specialist in de schoonmaak van hotels en appartementsgebouwen. De kennis en ervaring die we in de hotelschoonmaak hebben opgebouwd, zorgt ervoor dat u zich kan concentreren op uw core business: het verhuren van kamers.

We hebben een uniek en flexibel personeelsconcept dat voor hotels en verblijfsaccomodaties grote voordelen biedt. In relatief rustige periodes passen we onze werkzaamheden aan zodat de kosten steeds in verhouding staan tot de omzet van het hotel.

Daarnaast zorgen we ervoor dat onze medewerkers goed opgeleid worden en dat ze steeds gemotiveerd en met kennis van zaken aan de slag gaan.

Naast het reinigen van hotelkamers, algemene ruimten en het restaurant, verzorgen we tevens de minibar, het linnen, de afwas in de keuken, vloerreiniging, tapijtreiniging en dieptereiniging van het sanitair en keukens. Lees meer over onze diensten.

Sense Cleaning & Services  heeft landelijke dekking. Om onze kwaliteit te garanderen hebben wij een eigen kwaliteitsbeheersysteem ontwikkeld.

Na een verkennend gesprek maken wij een passende offerte  op maat, geheel volgens uw wensen. Hierbij voorzien wij u uiteraard van het nodige advies.

 

Naar Boven