Diensten

diensten-big

žSense Cleaning & Services richt zich in het bijzonder op de schoonmaak en het onderhoud van hotels, appartementen en kantoorgebouwen.

 

Door te werken met Sense Cleaning & Services, bent u verzekerd van dagelijkse schoonmaak tegen een vaste, vooraf bepaalde prijs. Onze goed opgeleide medewerkers werken volgens vaste procedures en staan garant voor de hoge kwaliteit die wij en uw gasten stellen aan uw hotelkamers, appartementen en kantoorgebouwen.

Lees meer over hotelschoonmaak.

Lees meer over kantoorschoonmaak.

Daarnaast bieden we onze klanten een groot aantal aanvullende diensten.

  • Dieptereiniging van keukens

In de keuken is het noodzakelijk om regelmatig een dieptereiniging toe te passen. Wij reinigen je koelcellen, diepvriescellen, afzuigkappen, ventilatoren, koelvitrines en uitgiftetafels… met oog voor detail.

  • Glasbewassing

Glaswassen is vakwerk! Zeker omdat de werkzaamheden vaak op grote hoogtes en op moeilijk bereikbare plaatsen uitgevoerd moeten worden. Onze professionele medewerkers wassen de ramen van het hele gebouw, zowel binnen als buiten. Hierbij houden we rekening met strenge kwaliteits- en veiligheidsvoorschriften.

  • Tapijtreiniging

Een proper tapijt is belangrijk; voor hygiëne, onderhoud én presentatie. Wij bieden verschillende reinigingsmethodes zoals de sproei-extractie methode of de droge methode.

  • Onderhoud van  harde vloeren en promenades

Natuursteen is een mooi ogend product, maar dit moet wel zo blijven!
Sense Cleaning & Services zorgt voor het onderhoud van marmeren en natuurstenen vloeren. Ook andere vloeren (linoleum, kunststof, beton, epoxy…) maken we terug zo goed als nieuw.

  • Dieptereiniging sanitair

Bij het sanitair is het van belang om regelmatig de kalkaanslag, zeepresten en andere verontreinig te verwijderen en te desinfecteren. Wij zuiveren tegelwanden, toiletpotten, urinoirs, douches, wastafels, douchekoppen en sifons met de grootste zorg. Je kan ons eveneens inzetten voor het schoonmaken van zwembaden en sauna’s.

Naar Boven