Beleef een Sense-ationele tijd in Brugge

Beleef een Sense-ationele tijd in Brugge.

Hotel Academie is al meer dan 25 jaar een vaste waarde in het hart van Brugge. Het is een echt leisure hotel met gasten van overal ter wereld. 2 jaar geleden namen Inge De Ketelaere en haar echtgenoot Peter van Severen er de teugels in handen en startten een vernieuwingsproces om Hotel Academie volledig aan te passen aan de wensen van de moderne toerist.

Peter: “De toeristische markt is de voorbije jaren erg veranderd. Er zijn steeds nieuwe reisformules en alsmaar meer last-minute boekingen. Het is belangrijk dat wij inspelen op deze trends en ons aanpassen aan de nieuwe manier van reizen en de wensen van onze gasten.”

Inge: “Aanvankelijk trachtten we alles zelf te organiseren met eigen personeel en hadden we absoluut geen plannen om de housekeeping uit te besteden. Maar dankzij de samenwerking met Sense Cleaning kunnen we meer flexibiliteit bieden zonder in te boeten op kwaliteit. Integendeel, door de voortdurende begeleiding en strakke opvolging zijn de kamers zelfs schoner dan vroeger.”

paard_600randDe kerst- en nieuwjaarsperiode is steeds een piekmoment voor het toerisme in Brugge. Duizenden bezoekers uit binnen- en buitenland brengen dan een bezoek aan de unieke kerstmarkt en genieten van de magische sfeer in de binnenstad.

Peter: “22 van de 90 kamers werden recent vernieuwd. Er zijn plannen voor een sauna en ik heb nog tal van ideeën om de receptie, de bar en de andere kamers opnieuw in te richten. Alle upgrades gebeuren in stappen zonder dat de gasten er hinder van ondervinden.”

“Vanaf januari 2017 starten we met een interactief reservatiesysteem. Dan kunnen onze gasten bijna alles via de smartphone regelen; van het in- en uitchecken tot het reserveren van een massage. Ook de housekeeping is hieraan gekoppeld waardoor we nog korter op de bal kunnen spelen.”

Inge: “We willen onze gasten de allerbeste service bieden, niet alleen tijdens hun verblijf maar ook erna. De reacties en reviews die we ontvangen via boekingssites, blogs en sociale media volgen we steeds op!”

Wil je graag een Sense-ationele tijd beleven in Hotel Academie in Brugge?
Boek voordelig via www.hotelacademie.be.
Met de promocode ABC123 geniet je van 8% korting.

2
34

Naar Boven