B&B Baron’s House opent de deur voor Sense Cleaning.

B&B Baron’s House opent de deur voor Sense Cleaning.

Bed & breakfast Baron’s House in Neerijse (op 8 km van Leuven en 15 km van Brussel) is een echt pareltje. Baron’s House is gevestigd in het koetshuis van het kasteelpark van Neerijse, te midden van het natuurreservaat de Doode Bemde.

Bed & breakfast Baron’s House ligt midden in de natuur en toch vlakbij Leuven en Brussel.

Uitbaters Leentje en Dirk: “Het is de ideale plek om tot rust te komen, zowel voor zakenmensen als voor toeristen. Je kan heerlijk ontspannen op ons grote tuinterras, of een wandeling maken in het natuurreservaat. En de stad is nooit ver weg.”

Baron’s House telt 7 luxueuze kamers met elk een unieke sfeer. Daarnaast is er een multifunctionele vergaderruimte waar je presentaties, meetings, brainstorming sessies of workshops kan organiseren.

Leentje en Dirk: “Al onze kamers en de vergaderruimte zijn stijlvol en huiselijk ingericht. Je voelt je er meteen thuis en hebt alle luxe ter beschikking die je maar kan wensen.“

Voor de dagelijkse schoonmaak van de gastenkamers, de openbare ruimtes en de vergaderzaal doen Leentje en Dirk sinds kort beroep op Sense Cleaning.

Leentje en Dirk: “Vroeger moesten we de schoonmaak zelf organiseren en controleren. Dan stelden we vaak vast dat sommige zaken vergeten werden of niet aan onze kwaliteitseisen voldeden. Dankzij Sense Cleaning kunnen wij en onze gasten er op vertrouwen dat alle kamers écht schoon zijn, iedere dag opnieuw.“

Olaf van Laere met Marleen en Dirk van B&B Baron's House

Olaf van Laere met Marleen en Dirk van B&B Baron’s House

Kiezen voor Sense Cleaning was trouwens een heel makkelijke keuze.

Leentje en Dirk: “Meteen na onze aanvraag kwam er iemand langs en ontvingen we een offerte. De snelheid, de professionele aanpak en de sympathieke medewerkers zorgden ervoor dat alles binnen de 14 dagen rond was.”

Door de schoonmaak uit te besteden valt er een hele last van hun schouders en kunnen Leentje en Dirk zich concentreren op andere zaken.

Leentje en Dirk: ”In onze bed & breakfast maken we graag tijd voor de gasten, ook om gewoon een praatje te maken. Dat is meteen het verschil met een hotel…”

Bezoek de website van Baron’s House: klik hier

Het team van Sense Cleaning aan het werk in Baron's House.

Het team van Sense Cleaning  aan het werk in Baron’s House.

Naar Boven