Aan de slag in Ieper.

Aan de slag in Ieper.

Ga je binnenkort naar Ieper? Kom dan zeker langs bij Hotel O of Hotel Regina, op een paar passen afstand van het In Flanders Fields Museum. Beide hotels worden gerund door Saskia Hillmann en haar echtgenoot.
hoteloSaskia: “Service en kwaliteit staan voorop bij ons. Het is belangrijk dat onze gasten zich thuis voelen, en om dat bereiken is niets te veel.”

Voor de dagelijkse schoonmaak van beide hotels koos het echtpaar bewust voor Sense Cleaning.
Saskia: “Aangezien hygiëne een van de belangrijkste facetten van een hotel is, kiezen we er voor om met een specialist ter zake samen te werken. We kunnen steeds rekenen op hun expertise en maken zo gebruik van de allernieuwste technieken. De expertise, de eerlijke prijs en de professionele achtergrond maakten van Sense Cleaning de ideale partner.”

Maar niet alleen de prijs en de professionele aanpak van Sense Cleaning vallen in de smaak…
Saskia: “Sociale verantwoordelijkheid en een eerlijke manier van zakendoen zijn erg belangrijk voor ons. Wat dat betreft was er meteen een klik. Sense Cleaning is een échte partner; niet enkel op papier maar ook in de praktijk.”

Hotel O ondergaat binnenkort een facelift en wordt vanaf dan Hotel Kookaburra. De naam komt van Australische ijsvogelsoort kookaburra, of lachvogel.
Saskia: ”Het positieve en het natuuraspect, dáár hou ik van :-).”

Meer informatie over Hotel O: klik hier
Meer informatie over Hotel Regina: klik hier

Naar Boven